top of page

Portali i endrrave

Mire se vini!
Ne kete portal ju do te gjeni udhezime per te kuptuar boten e endrrave tuaja nepermjet nje hyrjeje ne simbolet arketipe te tyre. Gjithashtu ju do te gjeni ketu nje prezantim te disa ushtrimeve vizuale si dhe nje udhezim per krijimin e nje ditari endrrash. Keshtu, ju do te jeni ne gjendje jo vetem t'i mbani mend ato, por dhe te beheni mjeshtri i tyre.

Perse?
Nepermjet vezhgimit te endrrave ne mund te kuptojme veten tone me qarte dhe te jemi me te vetedijshem ne jete. Ne kombinacion me ushtrime te tjera si dhe nepermjet meditacionit mund te arrihet edhe nje vetedije ditore gjate endrrave (luciditet) si dhe zhvillimi i aftesise se projeksionit astral.

 

bottom of page